Poletne univerze

Preživite del poletja v katerem izmed 150 evropskih mest, kjer potekajo poletne univerze. Z AEGEE boste v približno 2 tednih imeli priložnost spoznati nove jezike,  kulturno barvitost mest in njihove znamenitosti. Pridobili boste tudi nova znanja z različnih področji, od oblikovanja, do ekologije, in kopico prijateljev, študentov z različnih koncev Evrope.

Poletne univerze so namenjene vsem evropskim študentom, ki si želite poletje preživeti na malo drugačen način. V kratkem času doživite manjši kulturni šok, a ga tudi popolnoma sprejmete in obvladate, pri čemer vam pomagajo AEGEE organizatorji in drugi zanimivi participanti na vaši poletni univerzi. Vsi skupaj boste spoznali veliko novega, obenem pa boste dneve preživljali z zabavnimi igrami, obarvanimi s kulturnimi specifikami mesta. Seveda pa bodo pomemben del poletne univerze tudi nepozabne tematske zabave do poznih jutranjih ur.

Izbirate lahko med okrog 80 poletnimi univerzami, ki potekajo kot poletni tečaji, jezikovni tečaji ali potovalne poletne univerze, kjer obiščete 3 do 5 različnih mest. Odvijajo pa se skozi celotno poletje, od junija do konca avgusta.

Cene AEGEE poletnih univerz so študentom zelo prijazne in se gibljejo od 90 do 190 €. V ceno je vštet celoten program, spanje, 2 obroka dnevno in obilo zabave. Prevoz na in z poletne univerze uredite sami.

Prijave na poletne univerze potekajo vsako leto od marca do aprila. Pridružite se AEGEE-Maribor in odpotujte.

Več o poletnih univerzah najdete tukaj ali na info@aegee-maribor.si.